<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4155037027202393260\x26blogName\x3dHELLOOOO...Nice+to+meet+you..+;)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://amira-kesayanganku.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://amira-kesayanganku.blogspot.com/\x26vt\x3d3673657689597450447', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
amira-kesayanganku @blogspot.com ♥
Tuesday, March 26, 2013

Assalamualaikumm ! Sudah lama beta tidak membebel kat sini . So , beta nak membebel puas2! Sedar x sedar , beta sudah menjadi 13 tahunn . Menjalani PBS yg x pernah syokk .. Pembikin Budak Stres ! Dapat pulak classmate yg begitu annoying --' tapi , tak pe .. Beta sedar .. And , 23/3 , beta sudah menjadi 13 tahun yg REAL ! thun ni , besday , x brape best . huhu.. sedihh :'(( . meh sini , beta nk tunjuk gambar betaaa ..


                                                beta yg kiri yaaa ! ala,, yg comel tuu ,, capp ! :3

betaaa mmg syg dorang tauu ! jgn amik dorang ! *drama* . sudahh , beta pun x mahu banyak membebell . nnti rakyat beta penat menadah telinga nk mendengar cherita beta yg terlebih syokk niyy . so , bay and assalamualaikum ~! :DD



0 entering the kingdom
Thursday, June 7, 2012

ari selasa(6/6/2012) abh colik aq... abh dtg putrajaya... alang ngah mamai tido... so abh call aq suh tuwun gi mkn... tpi mlgnyer, aq dh mkn... tapi terpaksa jugk aq tuwun. dlm teksi, abh ckp "jom blik kelantan" aq  terkejut!! minggu lpas memey la aq nk pegi sana.. tapi oleh disebabkan kak sya dh selesai tunang, so aq rse x yah larh aq blik... tpi abh ttap suh aq blik.. abh suh aq call mama.. aq ckp "mama abah ajak mira pgi kelantan" mama ckp lak "huh??? ckp kt abh  mama x kasik!!" (sebena nyer mama x mara.. just sje nk ltk tanda seru.. ) abh tetiba jer ckp kt pmandu teksi suh anta kitowng kat airport..so terpkse la aq bllik kelantan... tpi x larh. sbab blik ngan kpl terbng.. hak3.. kt cinie aq main game, on9 dri pgi smpai ptg, tido, gi jln2 dn laen2.. tpi kalo aq x dtg kelantan, x dpt larh aq jmpa abg syed ahmad shaufi... hahahahahaha.. itulah kisahnyer... babai... assalamualaikum(abg syed yg ajar suh slalu bgi slm after hbes ckp... jgn ckp babai.. nnti dier marah..) dicolik oleh bapa sendiri.... hahahahah

1 entering the kingdom
Tuesday, April 3, 2012

windu nyer...... lme x wat post bru..... ntah pe yg jadi. skarang dah 2012. cpat nyer mse berlalu.... 23/3 besday.... tpi klu kwang nak thu, kwn kte dia tlis kt facebook mse hri jdi kite, dia tlis happy die day.... ade ker ptot.... spe yg wish , thankssssss.. but tok yg x tish 2 tkper... x trase pown.. T__T .. 21,22,23/3 kite pgi olahraga dpt 2 medel & 3 sijil..... 4x100&4x200.... perghhhh. pnat 2. k lah bubye...
1 entering the kingdom
Sunday, October 16, 2011

lama x bukakk. ape jadi pon x thu.. semenjak x bkak byak pertandingan yg mia dh masuk.. cntohnyer coral speaking .. antara skull.. dpt tempat kedua.. tmpat pertama dapat kat skolah 9(2) skolah asyiela.. ( upin ipin..) .. asyiela pon masuk.. kior antara klas dpt no. 1.. waaaaaaaw.. .. .. .. .. .. bubye..





i lap u... hahaah i love you..
0 entering the kingdom
Saturday, August 13, 2011

lame nyer x bukak..... windu lak caye.... manisnya kurma ini haaaaa... hahaha.kitekannn ade 1 soalan tuk korang.... tpi ape yeeeee... ntah... tuk cape yg mengenali diri nie.... selamat berpuasaaaaaaaaaa......... dan slamat hari rayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................
0 entering the kingdom
Friday, December 17, 2010

Baru baru ni, dunia dikejutkan dengan tindakan sebiji mangkuk yang sanggup membunuh anak sendiri disebabkan ketagihan melampau pada aplikasi game laman sosial Facebook, Farmville.. Alexandra Tobias, seorang ibu muda berusia 22 tahun di U.S. dilaporkan naik berang akibat bayinya yang berusia 3 bulan x henti henti menangis sehingga menggangu tugas beliau bermain game lalu bertindak menggoncang bayi tersebut ...

Akibat belum puas hati Alexandra sempat menghisap rokok untuk menenangkan dirinya sebelum sekali lagi mengoncang anaknya itu sampai mati... Bayi x bersalah itu dilaporkan mati akibat terhantuk pada meja... Farmville adalah satu aplikasi game paling popular yang dimainkan melalui Facebook dengan cara bercucuk tanam dan berladang ,pengguna perlu sentiasa tanaman mereka untuk memastikan tanaman subur sebelum menjual tanaman mereka .. Mungkin bayi itu menangis masa ibunya sedang tekun menyusun untuk plow land dengan penuh dedikasi sehingga menyebabkan hilang konsentrasi lalu memburukkan susunan tanaman....

Ibu yang kurang bijak ini pun telah pun dijatuhkan hukuman penjara selama 25 tahun.. Jadi , kepada peladang peladang Farmville di luar sana lepas ni boleh add minah ni sebagai jiran ladang anda , sebab rasanya Alexandra akan terus berladang jika diberi kemudahan internet dalam jail 2 nanti.........

bubur..... eh silap ... bye bye....hehehehe
2 entering the kingdom
0 entering the kingdom